top of page

Social Media i Community Manager

El Community Manager és qui actua com a auditor de la marca a les xarxes socials. La persona encarregada de sostenir, potenciar i, en certa forma, defensar les relacions de l'empresa amb els seus clients en l'àmbit digital, gràcies al coneixement de les necessitats i els plantejaments estratègics de l'organització i els interessos dels clients.
Crear, analitzar, entendre i adreçar la informació produïda per a les xarxes socials, monitoritzar accions que s'executen, crear estratègies de comunicació digital, entre d'altres, són les funcions d'un CM, amb un únic objectiu que serà establir una comunicació que lluny de silenciar, censurar o ignorar als seus clients, sigui transparent, oberta i honesta, apropant nous públics afins amb la marca; permetent consolidar les possibilitats d'un nou model d'innovació oferint així noves formes de comunicació més rellevants en les quals el client se senti part activa de l'organització.

Serveis

Descobreix tot el que podem fer per tu i la teva PIME. Et facilitem les coses. Només dedica't a la gestió del local dia a dia. Nosaltres et gestionem i potenciem  a les xarxes.

SM i CM

VÍDEOS INFOGRÀFICS

Mira el nostre exemple! 

En Social Media el contingut és el rei i el vídeo la reina. Creem un vídeo infogràfic per al teu negoci.

Videos infografics
Atenció al client 24 hores

A través del Community Manager gestionarem les seves xarxes socials, de manera que la seva empresa escoltarà i respondrà a totes les queixes, dubtes, precs, peticions, opinions, reserves i altres comentaris dels usuaris a les xarxes en tot moment, buscant sempre una experiència satisfactòria del client.

Branding

Serà indispensable crear una marca digital per a la teva empresa. Diferenciar-la de la competència, fer-la única i potenciar els teus punts forts, així com consolidar-la en el mercat. 

El Branding consisteix en tot aquest procés, oferint als clients un servei digital de qualitat diferenciadors, perquè es relacioni amb tots aquests conceptes a la teva PIME.

At.client 24h-Branding
branding

Disseny WEB

Web professional

A través d'un gestor WEB, creem una web professional al seu gust, només ens has de dir què vols i com ho vols, i nosaltres ho dissenyem per a tu. A seleccionar entre més de mil plantilles categoritzades per tipologia de negoci.

SEO I SEM
E-mail marketing

Gestionem i mantenim informats la seva cartera de clients. Una eina única per fidelitzar i humanitzar la marca, així com promocionar les ofertes de l'empresa de manera personalitzada.

Posicionem el seu negoci a dalt dels cercadors com Google. Tant amb el posicionament web orgànic (SEO) com amb el posicionament pagat (SEM). Ser el primer del sector en posicionament és vital per a obtenir tràfic web i vendes.

Responsive Design

Dissenyem la teva web de manera que sigui apte per a tots els dispositius (tabletes, mòbils, ordinadors...), creant una web adaptada a cada un d'ells.

És un dels aspectes més significatius en el posicionament SEO.

Google Business

Configurem el seu negoci local per al cercador Google de manera que (tingui web o no) el seu negoci local pugui ser cercat per qualsevol usuari interessat, així com obtenir-ne el telèfon, pàgina web, horari d'apertura, ubicació...

Blog

Oferir continguts d'interès de qualitat, que representin la marca de l'empresa i de tot l'entorn de la temàtica dels productes, generarà un augment de la nostra xarxa de clients.

És imprescindible per a una bona experiència de l'usuari.

Web
Email mark, G. Business
blog
seo
responsive
Google business
Disseny gràfic i fotografia

Una imatge val més que mil paraules, així que serà imprescindible uns bons dissenys, tant de rètols com de fotografies i vídeos professionals per a cridar l'atenció de l'usuari als productes de la teva empresa. Ideals per a transmetre les idees de la seva empresa amb una sola imatge al client. Nosaltres els creem per a tu.

Disseny gràfic
bottom of page