Social Media i Community Manager

El Community Manager és qui actua com a auditor de la marca a les xarxes socials. La persona encarregada de sostenir, potenciar i, en certa forma, defensar les relacions de l'empresa amb els seus clients en l'àmbit digital, gràcies al coneixement de les necessitats i els plantejaments estratègics de l'organització i els interessos dels clients.
Crear, analitzar, entendre i adreçar la informació produïda per a les xarxes socials, monitoritzar accions que s'executen, crear estratègies de comunicació digital, entre d'altres, són les funcions d'un CM, amb un únic objectiu que serà establir una comunicació que lluny de silenciar, censurar o ignorar als seus clients, sigui transparent, oberta i honesta, apropant nous públics afins amb la marca; permetent consolidar les possibilitats d'un nou model d'innovació oferint així noves formes de comunicació més rellevants en les quals el client se senti part activa de l'organització.

Serveis

Descobreix tot el que podem fer per tu i la teva PIME. Et facilitem les coses. Només dedica't a la gestió del local dia a dia. Nosaltres et gestionem i potenciem  a les xarxes.

 

VÍDEOS INFOGRÀFICS

Mira el nostre exemple! 

En Social Media el contingut és el rei i el vídeo la reina. Creem un vídeo infogràfic per al teu negoci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2016 by Community Manager Vallès. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now